Fudbal

Direktno.rs

21. 12. 2020. 08:13 0

Maradonin doktor: Hteo je da se ubije...

Dijego Armando Maradona je preminuo pre mesec dana u 60. godini, u svom domu u Buenos Ajresu, a njegova smrt je žestoko uzdrmala fudbalski svet. Samo nekoliko nedelja pre toga Maradona je operisao glavu zbog krvarenja na mozgu i činilo se da se dobro oporavlja.

Ipak, posle smrti, pokrenuta je istraga zbog navodnog lekarskog nemara prema Maradoni koji očigledno nije imao potrebnu pomoć. Nakon smrti jednog od najboljih igrača sveta pojavile su se razne priče o njemu, pa je jasno da će legenda o Maradoni zauvek da živi.

Pre nekoliko dana oglasio se i njegov nekadašnji doktor, Alfredo Kahe, koji je otkrio da je Maradona jednom pokušao da se ubije na Kubi.

- Imao je oštećenje mozga, ali nije to bio baš Alchajmer i zbog toga nije bilo tako vidljivo. Problem je što nije uzimao ni odgovarajuće lekove. Bio mu je potreban mir i tišina da se oporavi, ali to nikada nije bio slučaj s njim - kaže Kahe i dodaje.

- Sećam se pre više od 15 godina kad smo bili na Kubi. Jednog dana pokušao je da se ubije. Zabio se u autobus i samo ga je čudo spasilo. Rekao nam je da nije video autobus i da se odjednom pojavio ispred njega, ali svi smo znali da to nije istina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati