Fudbal

S. I.

15. 12. 2020. 10:47 0

Fudbalska Srbija u šoku: Srce izdalo čoveka velikog srca

Iznenadna smrt Zoltana Saba, trenera TSC potresla je ceo fudbalski svet u Srbiji, izazivajući šok i nevericu. Saša Ilić i Milan Stojanoski ne mogu još da poveruju da su ostali bez prijatelja.

Nekadašnji igrač Vojvodine, Partizana bio je hrabar defanzivac, odvažan, spreman da se viteški bori do poslednjeg atoma snage. Oštar na terenu, blag u životu, miran, povučen, a spreman na šalu. Bio je čovek velikog srca dok ga to isto srce nije izdalo. Stalo je, prestalo da se bori, umro od embolije.

Neverica u Humskoj, Partizan se oprostio od svog nekadašnjeg igrača. Iskreno saučešće iskazala je i Crvena zvezda.

Milan Stojanoski je sa Sabom bio saigrač u Partizanu i blizak prijatelj.

- Šokiran sam, bez reči sam od jutros. Igrali smo u Partizanu, postali kućni prijatelji, zajedno smo završili PRO licencu. Čuli smo se prošle nedelje, ništa nije nagoveštavalo ovako tragičan kraj. Bio je sjajan čovek, miran, spreman da pomogne, ali i da se našali. Veliki gubitak pre svega za njegovu porodicu, sina i kćer, moram i javno da iskažem moje saučešće njima - rekao je za Direktno.rs Stojanoski.

Saša Ilić je bio kapiten Sabu sa kojim je igrao četiri godine.

- Šok, još ne mogu da verujem.  Bio je divan čovek, ne znam da li postoji neko ko nešto loše može da kaže za njega. Dobričina velikog srca, ni mrava u životu ne bi zgazio. Njegov iznenadi, prevremeni odlazak je vekliki gubitak za sve nas, moje naiskrenije saučešće porodici - rekao je Ilić.

Saučešće porodici Sabo stizali su od svih superligaša, velika tuga zbog smrti trenera u usponu koji je ispisao najlepše stranice istorije TSC-a. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati