Fudbal

Direktno.rs

06. 12. 2020. 10:54 0

Baloteli u filmu "Poslednji krug u Monci"

Mario Baloteli nije mogao da odbije poziv Silvija Berluskonija i rešio je da ostane u Italiji potpisavši ugovor sa Moncom.

Kontroverznog napadača su svi videli u Vasko De Gami, spreman mu je bio i dres, a onda su se pojavili Silvio i Adrijano Galijani. Znaju mu žicu, sarađivali su u Milanu i potpis je brzo pao.

Ako se ni u Monci pod patronatom Berluskonija ne vrati u formu onda je "Super Mario" svakako blizu da ozbiljnu karijeru dovede u pitanje, da možda "odvoza poslednji krug u Monci" i može da se pozabavi šou biznisom. Monca je trenutno na sredini tabele Serije "B", želi da dođe do Serije "A" i zato se kocka sa Balotelijem.

Baloteli je oteran iz Breše jer nije trenirao dva meseca tokom leta a i ugovor mu se bio raskinut ispadanjem klubu u Serriju B. Od novembra je trenirao sa ekipom Franćakorta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati