Fudbal

Direktno.rs

18. 02. 2024. 22:50 2

Ošamario rivala: Jović dobio CRVENI KARTON (VIDEO)

Nije ovo veče Luke Jovića! Posle nekoliko dobrih izdanja, kada je uglavnom ulazio sa klupe i uspevao da postiže golove, ove nedelje se nije proslavio. Posle dva i po meseca je bio starter, ali je meč sa Moncom, na kom je Milan poražen sa 4:2, završio u 53. minutu zbog direktnog crvenog kartona!

Uspeo je defanzivac Monce Armando Ico da isprovocira Jovića, srpski napadač ga je udario rukama po licu, rival je pao i sudija je najpre pokazao žuti karton.

Međutim, odlučio je potom da konstultuje VAR, na osnovu kog je odlučio da preinači odluku, te je Luka Jović dobio direktan crveni karton.

Tako je situacija za Milan postala još teža, budući da je u prethodno gubio sa 2:0 golovima Pesine u 45. i Danija Mote u šestom minutu sudijske nadoknade. Međutim, roso-neri su sa igračem manje uspeli da postignu gol, te su smanjili na 2:1 preko Olivijea Žirua u 65. minutu.

Ni tu nije bio kraj, budući da je Milan u 88. minutu stigao do izjednačenja. Tada je Kristijan Pulišić, asistent kod gola Žirua, pogodio je posle dodavanja Tijaoa, no u sudijskoj nadoknadi je Monca vratila prednost. Strelac za 3:2 bio je Bondo u 90. minutu, kome je sudija, posle pregledanog VAR snimka, priznao gol.

Milan posle toga nije mogao  da se vrati u meč, a Monca je još jednim golom u nadoknadi stavila tačku na utakmicu. Kolombo je pogodio u 95. minutu posle asistencije Pesine i postavio konačnih 4:2.

Milan je posle ovog poraza ostao na trećem mestu sa 52 boda, ima dva manje od drugoplasiranog Juventusa i čak 11 od lidera Intera, koji, pritom, ima i utakmicu manje od prvih pratilaca. Što se tiče Monce, ona je na 11. poziciji sa 33 boda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati