Fudbal

Direktno.rs

03. 12. 2020. 22:01 0

Igrači Zvezde: Krvarili smo za ovaj uspeh

Fudbaleri Crvene zvezde ponovo su odigrali defanzivno skoro perfektnu utakmicu u Evropi, uspeli su da onemoguće Hofenhajm i da bodom dođu do nokaut faze.

Nemanja Milunović je ponovo odigrao na visokom nivou, malo toga je uspelo da prođe pored njega.

- Bod smo osvojili disciplinom, dobrom odbranom. Bili smo strpljivi i došlo smo do cilja. Nismo gledali šta se dešava u Belgiji. Gledali smo samo nas, samo našu igru i čestitam momcima na prolazu. Hvala i navijačima koji su danas bili uz nas van stadiona, nadam se da ćemo u šesnaestini finala igrati pred publikom - rekao je Milunović.

Milan Gajić je još jednom muški odradio svoj deo posla, stizao je da se pojavljuje u ofanzivi ali nije bilo previše igrača Zvezde u završnici.

- Fleskibilni smo, uspeli smo da se prilagodimo različitim protivnicima, znamo da igramo na rezultat i kako se dobijaju teške utakmice. Krvarili smo od početka do kraja i uspeli smo da ostvarimo cilj. Na kraju je Borjan fantastičnim intervencijama, na koje nas je već i navikao, pomogao ekipi. Ne razmišljamo o proleću, videćemo za sedam dana kakvi će šeširi biti. Nadamo se jedino navijačima na proleće. Osetili smo prisustvo naših navijača kao i na svakoj utakmici. Mislim da bi ovo bila jedna prelepa jesen da su i navijači bili na stadionu. Počinjemo da se navikavamo, nažalost, da igramo bez njih, ali se nadam da će se i to u narednom periodu promeniti - nada se Gajić.

Mijat Gaćinović je igrao dosta dobro na Marakani za Hofenhajm, u dva navrata je bio blizu da matira Borjana.

- Zadovoljni smo osvajanjem prvog mesta u grupi. Došli smo u Beograd da pobedimo, bili smo dominantniji, imali i više prilika, ali Zvezda je borbom uspela da se odbrani. Zaslužila je bod i čestitam im na plasmanu u šesnaestinu finala - rekao je Gaćinović na "Arenisport".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati