Fudbal

Direktno.rs

03. 12. 2020. 21:40 0

Stanković: Neverovatan uspeh, sve smo ovo zaslužili

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je posle meča sijao od sreće iako je bio vidno izmoren.

- Čestitke igračima, klubu, navijačima. Nije bilo lako, znamo koliko smo radili, žrtvovali se za ovo evropsko proleće. To smo najavili hrabro i pre početka grupe. Znali smo šta imamo, kakvi smo i koliko smo i koliko to želimo. Sve čestitke, igrali smo večeras protiv jačeg od sebe, nismo se dali, na svakoj lopti smo bili, santimetar po santimetar i na kraju 10 osvojenih odova, obezbeđeno evropsko proleće kolo pre kraja. I šta tražiti više - rekao je Stanković.

Zvezda je još jednom do cilja došla defanzivom, trener crveno-belih kaže da drugačije nije moglo.

- Ne, definitivno nismo mogli drugačije iz mnogo razloga. Imali smo Bena na levom beku, Kanga je na 60 odsto, imali smo Aleksu sa temperaturom četiri dana, Gaju koji igra svaki minut. Igrali smo visoko, oduzeli smo neke lopte, čekali šansu. Oni su jaki i brzi, realista sam i sagledao sam da možemo da igramo samo ovako. Nije igra lepa za oko, ali nismo samo mi igrali.

O Liberecu se ne razmišlja.

- Da prvo odmorimo, pa da vidimo kako ćemo na Zlatibor. Ne razmišljamo o Liberecu, kadrovski problemi iz meča u meč ne idu nam na ruku, ali ne odustrajemo. Imamo 22 momka koji su standradni. Igramo i za ove momke koji ne igraju i jedva čekamo da se vrate. Paklen nam je ritam do polovine decembra. Ne šalim se kad kažem da se spremamo od meča do meča. Gledamo prvo ko je zdrav, ko je umoran. Nema alibija, mi izvlačimo maksimum iz sebe. Svaka čast, nije lako igrati protiv ovakvog rivala kao što je Hofenhajm. Ali, cilj je ispunjen - zaključio je šef struke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati