Fudbal

Direktno.rs

02. 12. 2020. 09:49 0

ZVEZDA Rodić konačno negativan, Kanga i Gobeljić OK

Nekoliko dobrih vesti za Crvenu zvezdu pred duel sa Hofenhajmom stižu iz klupske ambulante: Milan Rodić je konačno negativan na testu za koronavirus, dok su se Gelor Kanga i Marko Gobeljić oporavili i mogu na teren.

Crvena zvezda će u duel sa nemačkim timom sutra (18.55, "Rajko Mitić", RTS 1) bit bez Aleksandra Kataija koji je završio sezonu zbog povrede i Milana Rodića, ali će od starta imati u odnosu na duel u Gentu Seku Sanogoa i sa klupe Gelora Kangu i Marka Gobeljića. Od petorice koji su izostali u četvrtom kolu, samo dvojica nedostaju.

Milan Rodić je odavno prebrodio covid 19, ali na dva testa je bio pozitivan tako da mu se boravakj kod kuće odužio na više od dve nedelje. Konačno je dobio negativan test, ali teško da će igrati u narednih desetak dana, možda protiv Libereca ako mu pulmolozi daju zeleno svetlo.

Trener Dejan Stanković imaće i dva aduta više, doduše sa klupe, ali lepše ih je videti na terenu nego u ambulanti. Kanga i Gobeljić su se potpuno oporavili od povreda, u slučaju potrebe dobiće određenu minutažu. Stručni štab Zvezde najbolje zna za koliko su dvojica prvotimaca spremna.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati