Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

01. 12. 2020. 09:05 0

Gaćinović: Probaće Zvezda da dođe do prvog mesta

"Zvezda pruža kvalitetne partije u Evropi, pokazali su se jako dobro i u Nemačkoj, a igraju još bolje kod kuće. Čeka nas teška utakmica, Zvezda će probati da se dočepa prvog mesta, sigurno - kaže Mijat Gaćinović, srpski reprezentativac iz Hofenhajma.

Stiže nemački klub u četvrtak (18.55, RTS 1) na megdan srpskom prvaku donekle spokojan jer je sa maksimalnih 12 bodova osigurao nokaut fazu, ali svestan da bi poraz od tri razlike, zbog pobede od 2:0 a računanja međusobnog skora u slučaju istog broja bodova, mogao Zvezdi da donese prvo mesto u grupi, lakši žreb, pola milioan evra više...

- Drago mi je da se sastaju dve prvoplasirane ekipe u grupi. Zvezda pruža dobre partije u Evropi. Pokazali su se jako dobro i u našoj prvoj utakmici, kod nas u gostima, a igraju još bolje kod kuće. Čeka nas teška utakmica, Zvezda će probati da se dočepa prvog mesta, sigurno - uveren je u razgvooru za "Mozzart sport" Mijat Gaćinović.

Nije krio zadovoljstvo zbog dobrih igara Zvezde u grupi.

- Nisam znao šta da očekujem, jer nisam znao kakve su baš ekipe Gent i Liberec, ali sam znao da mogu da se nose sa njima i to je Zvezda i pokazala. Bili su bolji i zasluženo su drugi. Pružili su odlične partije. Baš su predstavili naš fudbal u lepom svetlu i to mi je jako drago.

Remi i Zvezdi i Hofenhajmu donosi dostignuče cilja.

- Da, treba im bod. Mi smo već obezbedili, samo je pitanje ko će biti prvi, ko drugi. Naravno da bismo i jedni i drugi voleli da budemo prvi. Zbog toga očekujem tešku utakmicu. Iskreno mi je žao što se igra bez navijača. Baš mi je žao što igramo pred praznim tribinama. Svi saigrači su čuli kakva je atmosfera, inače, većini je žao što se igra bez navijača. Zvezda je poznata po toj atmosferi. Bilo bi mnogo bolje da su navijači tu.

Nekadašnji Zlatni orlić ističe da Hofenhajm ne blista u Bundesligi.

- Generalno imamo problema u ligi. Nemamo bodova koliko smo se nadali, možda i zaslužili. Trebalo bi da pružamo bolje partije i moramo da se popravimo. U Evropi sve dobro funkcioniše, pobedili smo sve utakmice, ali u Bundesligi moramo da se dignemo i dođemo do gornjeg dela gde i zaslužujemo da budemo.

Ne zna Gaćinović u kom sastavu će doći Hofenhajm u Beograd, ali tvrdi da u njegovom klubu ne potpcenjuje Zvezdu i da im je namera da osihguraju prvo mesto. Pre dva meseca igrao je prvi put protiv srpskog kluba, ali će u Beogradu u četvrtak za nejga biti jedno novo isksutvo.

- Nisam još imao priliku da igram na ovaj način u Srbiji. Drugačije je, ne znam kako će da izgleda, biće posebno. Dolazim sa ekipom iz druge zemlje da igram protiv ekipe iz moje zemlje. Biće mi malo i čudno. Voleo bih da ima i navijača, ali, eto, šteta - zaključio je Gaćinović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati