Fudbal

Direktno.rs

29. 11. 2020. 17:25 0

SLAVLJE PARTIZANA Holender ekspres protutnjao Sentom

Partizan je u Senti deklasirao TSC kao gostu 4:0 (1:0) u derbiju 16. kola Superlige i samo potvrdio uspon forme. Blistao je Filip Holender koji je sa dva pogotka i asistencijom rešio pitanje pobednika.

Protutnjao je Partizan Sentom, posle uvodnog gola Filipa Holendera u 23. minutu, TSC je nestao sa terean i za sve su se pitali crno-beli koji su podigrtali sigurno najbolji meč od kako je Aleksandfar Stanojević seo na klupu.

Crno-beli su iz polukontri razarali TSC, Samo je Asano promašio četiri velike šanse, ali je meč prelomio Holender početkom drugog dela. Prvo je asistirao Sumi za 2:0, a Gvinejhac koji je posle samo pet-šest sekundi na terenu bio strelac uzvratio je asistencijom već u sledećem napadu. Posle 3:0, sve je bilo rešeno, Asano je konačno potpisao najubedljiviji trijumf crno-belih u gostima ove sezone, a da nije bilo golmana Filipovića bilo bi još pogodaka u mreži čete Zoltana Saba koja je bila neprepoznatljiva.

- Zadovoljan sam, bilo je dobro, ali lomila se utakmica. Nije bilo lako. Mi smo je prelomili pa je završeno kako smo želeli - izjavio je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Kraj drugog poluvremena 0:4

69. minut GOOOL Takuma Asano 0:4: Konačno je Asano postigao gol posle pete prilike. Japanac je ubacio odbitak u mrežu, Partizan razbija TSC koji je neprepoznatljiv.

62. minut GOOOL Filip Holender 0:3: Holender je definitivno igrač utakmice, odlčan pas Sume brzonogi napadač rutinski rešava i čini se stavlja tačku na trijumf Partizana.

61. minut GOOOL Sejduba Suma 0:2: Samo što je ušao u igru, posle sedam-osam sekujndi Suma je primio sjajan pas od Holendera i samo bocnuo loptu preko Filipovića.

48. minut: Asano promašuje treću lepu priliku na meču, izašao je sam pred Filipovića i putirao u golmana. Partizan je bolji i na startu drugog dela.

Kraj prvog poluvremena 0:1

Partizan zasluženo vodi na povremenu, Filip Holender se polako isplaćuje.

30. minut: Igrači TSC su u blagom šoku, Asano, pa Vujačićč ne koriste velike prilike da uvećaju prednost.

23. minut GOOOL  FIlip Folneder 0:1: Poveo je Partizan, Filip Holender je dobio odličnu loptu u prostor, pobegao je Goranu Antoniću i poslao ju je pored Filipovića u mrežu.

Svi mečevi Superlige i Prve lige Srbije počeli su minutom ćutanja u znak počasti Dijegu Armandu Maradoni.

TSC – Partizan 0:4 (0:1)

Strelac: Holender u 23. i 62, Suma u 61, Asano u 69. minutu. Stadion: u Senti. Bez prisustva gledalaca. Sudija: Nenad Minaković.

TSC: Filipović – Santrač (od 46. Tomanović), Babić, Antonić, Varga – Petrović (od 78. Ponjević), Tumbasević (pd 70. Banjac) – Milićević, Zec, Stanojev (od 70. Duronjić) – Lukić (od 78. Dostanić).

PARTIZAN: Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Šćekić – F. Stevanović (od 60. Suma), Natho (od 60. Jojić), Asano (od 71. Čolić) – Holender (od 71. Štulić).

Rezultati 16. kola Superlige

Subota

Mačva - Inđija 3:0

Nedelja

Čukarički - Napredak 3:0 (0:0)

Voždovac - Mladost L. 3:2 (2:1)

Metalac - Zlatibor 2:0 (1:0)

Novi Pazar - OFK Bačka 0:0

TSC - Partizan 0:4 (0:1) 

Crvena zvezda - Rad od 19.00

Ponedeljak

Proleter - Javor 16.00

Radnički Niš - Vojvodina 16.00

Spartak - Radnik 16.00

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati