Fudbal

Direktno.rs

29. 11. 2020. 15:37 3

TUŽILAŠTVO Lični doktor osumnjičen za smrt Maradone!

Hirurg Leopoldo Luke, jedan od ličnih lekara Dijega Armanda Maradone osumnjičen je i pod istragom Tužilaštva u Argentini za smrt slavnog Argentinca.

Tužilaštvo je pokrenulo istragu posle svedočenja Maradoninih ćerki Dalme, Jane i Đanine, policija je izvršila racije na dve adrese na kojima Leopoldo Luke najčešće boravi - u klinici gde radi i u kući.

Mediji ističlu da je 60 policajaca bilo angažovano u ovoj akciji, od Lukea su konfiskovana sva dokumenta koja bi mogla da posluže kao dokaz u istrazi. Doktor će se najverovatnije sutra pojaviti pred istražnim sudijom gde će odgovarati za sve sumnje, a posebno za nemar posle otpuštanja Maradone nakon operacije glave kojom je on lično rukovodio u klinici u Buenos Ajresu. Navodno, nije uradio sve što je trebalo.

Tužilaštvu će kao dokaz poslužiti i poziv Lukea hitnoj pomoći kada mu je javljeno da je Maradoni loše. Kako je pre dva dana objavio argentinski portal "El Dia", tokom kratkog razgovora Luke sagovorniku iz hitne pomoći nije pomenuo da je hitna intrvencija potrebna Dijegu Maradoni nego muškarcu od 60 godina.

Luke će morati da objasni zbog čega Maradona nije 24 sata bio pod prismotrom lekara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati