Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

26. 11. 2020. 11:22 12

Drulić: Krivi su igrači, a ne Kokeza!

Nemanja Vidić je otvorio Pandorinu kutiju zvanu Fudbalski savez Srbije. Traži hitne smene! Nesposobnih, nestručnih, nefudbalskih ljudi, postavljenih na ta mesta zaslugom politike. Njemu su se pridružili Ognjen Koroman, Danko Lazović, Nemanja Matić, brojni treneri, ali ima i onih koji misle drugačije. Napadaju igrače, a štite Slavišu Kokezu, predsednika FSS?!

Goran Drulić, bivši napadač Zvezde i reprezentativac Jugoslavije, ne smatra da je vreme za promene:

- Ne vidim zaista zašto Kokeza i dalje ne bi obavljao funkciju predsednika Saveza. U čemu je problem? Nisu on i njegovi saradnici krivi što se protiv Škotske nije igralo sa više žara i želje za pobedom - rekao je Drulić.

Drulić je bio saigrač Vidića i Marka Pantelića, koji se nalaze na suprotstavljenim stranama.

- Ma nećemo ništa dobiti na taj način. Pazite, ja se s Markom Pantelićem poznajem od 1992. godine. Zajedno smo počeli u Zvezdi. Vida je nešto mlađi, ali se isto tako znamo ceo život. Nema veze što se trenutno ne družimo, fudbal nas je spojio i veoma poštujemo jedni druge. Normalno je da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ne treba da se vređamo i da se pljujemo. Svako od nas je dužan da se stavi na raspolaganje srpskom fudbalu i da pomogne koliko može. Nemamo nikakve koristi od ljudi koji se ponašaju kao generali posle bitke. Pljušte kritike na račun rukovodstva Saveza... Pa šta je trebalo, da se Panta, Bjeković, Kokeza spuste na teren, da krenu da uklizavaju, da grizu… da nešto počne da se dešava u igri Srbije. Oprostite, ali ja posle utakmice sa Škotskom nisam mogao da kažem - u redu je, momci su izginuli za Srbiju, ali nisu imali sreće - ističe Drulić, stavljajući do znanja da su, po njegovom mišljenju, aktuelni reprezentativci najveći krivci za neodlazak na Evropsko prvenstvo.

Ima li ovde politike?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati