Fudbal

Direktno.rs

24. 11. 2020. 21:10 9

SA VRHA SNS: Đuka smenjuje Kokezu!

Javnost je besna posle novog neuspeha fudbalske reprezentacije Srbije i novog neodlaska na Evropsko prvenstvo, kivni su navijači na igrače, selektora Ljubišu Tumbakovića, a ponajviše na predsednika FSS Slavišu Kokezu. Na prvog čoveka našeg fudbala žestoko je udario i Vučićev jurišnik Vladimir Đukanović, koji je pozicioniran pri vrhu SNS, a koji je od Kokeze i kompletnog rukovodstva tražio ostavku!

Đuka ovih dana kritikuje Vučićev Krizni štab, spočitava im donete mere i najavu novog pooštravanja, ali se ne zaustavlja na tome. Nije poštedeo još jednog vojnika predsednika Srbije, Slavišu Kokezu, od koga je tražio da podnese ostavku na aktuelnu funkciju.

I nije to tražio samo od njega, već od kompletnog rukovodstva, što je jasno poručio na Tviteru.

- Mislim, mene lično apsolutno ne zanima ništa što je vezano za Fudbalski savez Srbije. Ipak, ne kapiram foru da kao bude smenjen Tumbaković, a da ostanu u foteljama ovi što vode FSS. To je cirkus. Van pameti i logike. Svi moraju da budu smenjeni i komplet sve u FSS da se promeni - napisao je Đukanović.

Dakle, jedan od glavnih jurišnika Aleksandra Vučića je udario na saborca iz SNS Slavišu Kokezu, koji je na tu funkciju imenovan samo zato što je bio veran Vučiću. Šta će na sve ovo reći šef? I ključno je pitanje, da li je ovo pokazatelj da će Kokeza biti bivši? Odgovor ćemo dobiti u novembru, kada će sa sednici Skupštine sve biti poznato.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati