Fudbal

Direktno.rs

16. 11. 2020. 19:49 10

Otkud Šavija i navijači na meču Zvezde u vreme zabrane?

Crvena zvezda i Zlatibor su se sastali u šesnaestini finala Kupa Srbije u fudbalu (4:2), a u 50. minutu taj susret je naprasno bio prekinut zbog ulaska nekoliko navijača na teren. Među njima bio je i jedan od vođa navijača Vladimir Šavija, a nije jasno na koji način su ušli na stadion i ko im je to dozvolio, imajući u vidu da se zbog pandemije koronavirusa utakmice igraju bez prisustva publike.

Njih oko dvadesetak došlo je na poluvremenu na atletsku stazu, da bi u 50. minutu, dok je Zvezda gubila sa 0:1 golom Vasilija Janjića, rešili da na kratko uđu na teren, a kako mediji prenose, razlog njihovog utrčavanja je obeležavanje godišnjice smrti navijača crveno-belih Branislava Zeljkovića Zelje, koji je preminuo na današnji dan pre 10 godina.

U svakom slučaju, kakva god da je bila namera, prisustvo navijača je zabranjeno zbog epidemioloških mera, a naročito utrčavanje na teren usled čega je prekinuta utakmica.

Uprava Crvene zvezde moraće da objasni ovu situaciju, a pitanje je da li će neko i na koji način, odgovarati zbog ovog propusta u organizaciji.

Takođe, i dalje je sveža situacija sa "večitog derbija" kada su navijači Partizana, suprotno protokolu i pravilima organizacije utakmica, stajali iza gola Zvezdinog golmana Milana Borjana i vređali ga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati