Fudbal

Direktno.rs

03. 11. 2020. 23:15 1

Najkraći meč u Srbiji: Kraj posle pet sekundi! (VIDEO)

Meč 13. kola Kolubarsko-mačvanske zone između ekipa Vrelo Sport i Spartaka iz Ljiga verovatno će biti upisan u knjige kao najkraća utakmica u istoriji fudbala!

Glavni sudija meča morao je da svira kraj posle samo pet sekundi igre s obzirom na to da gosti nisu imali igrača za nastavak, te je meč registrovan u korist domaćina rezultatom 3:0.

Naime, ekipa Spartaka je na teren izašla sa samo sedam igrača u polju, a već posle četiri sekunde poslednji igrač odbrane pao je kao pokošen na zemlju i nije mogao da nastavi meč. Naravno, sudija je reagovao po pravilima i svirao je kraj, budući da ekipa na terenu mora da ima najmanje sedmoricu igrača.

Eto opet prilike da se priča o Srbiji i fudbalu u našoj zemlji, ali ne o njegovom kvalitetu, već o krajnje bizarnim situacijama.

Vrelo se bori za ulazak u viši rang i sa još dva tima ima po 28 bodova na prvom mestu. S druge strane, gosti su u zoni ispadanja sa pet bodova i gol-razlikom 6:36.

Inače, Vrelo Sport je klub iz rodnog sela Nemanje Matića, veziste Mančester junajteda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati