Fudbal

Direktno.rs

30. 10. 2020. 09:36 1

Gajić: Odigrali smo perfektan meč

Milan Gajić je u 50. minutu trećim golom razrešio sve dileme oko pobede Crvene zvezde nad Slovanom iz Libereca i najavio vatromet golova.

- Najbitnije je da smo upisali prvu pobedu u grupnoj fazi Lige Evrope. Srećan sam zbog gola, međutim na prvo mesto stavljam pobedu, koja nam mnogo znači u ovom trenutku. Imali smo cilj da upišemo prva tri boda, znali smo da je Slovan fizički jaka ekipa, što su pokazali i protiv Genta. Imaju jako dobar kontranapad, stoje u niskom bloku i iz tih situacija pokušavaju da kazne rivala. Međutim, mi smo odigrali perfektnu utakmicu, u defanzivi smo bili izuzetno dobri, nismo im ostavljali puno prostora i na kraju slavili. Ostvarili smo prvi korak ka cilju koji smo zacrtali, a to je da prezimimo u Evropi – istakao je Milan Gajić.

 Sjajno je sarađivao sa El Fardu Benom.

- Odlično se slažem sa Benom, pričam francuski pa se iz tog razloga još bolje razumemo. Ne treba trošiti reči o njemu, radi se o fenomenalnom igraču i još boljem saigraču. Ovom prilikom bih čestitao kapitenu Milanu Borjanu na 150. utakmici koju je odigrao večeras za Crvenu zvezdu.

Za potpuni spektakl nedostajali su navijači.

- Bilo je zaista fenomenalno videti koreografiju na severnoj tribini, jedna prelepa slika. Izuzetno mi je krivo što nije bilo 55.000 ljudi, kao što to obično bude kada su evropske utakmice na Marakani. Ova vremena su zaista teška za sve nas, nažalost smo počeli da se navikavamo da igramo pred praznim tribinama. Iskreno se nadam da će se to što pre promeniti i da ćemo imati punu Marakanu iza sebe – zaključio je Milan Gajić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati