Fudbal

Direktno.rs

26. 10. 2020. 09:10 0

Drina i projektil "zemlja-vazduh-mreža"

Nikola Drinčić ima top u desnoj nozi i to svi znaju, ali kad šutne svom snagom kao u nedelju onda se ceo Zlatibor zatrese. Od aplauza, jer je Drina postigao fenomenalan pogodak sa gotovo 35 metara.

Vojvodina se mučila protiv Zlatibor Čajetine sve do sredine drugog poluvremena kad je Drinčić raspalio projektil sa njegovim potpisom "zemlja-vazduh-mreža".

Kao što možete da vidite na snimku (1.40), teško je opisati tu putanju koju samo on može da isprojektuje, ali koja završava tamo gde je potrebno. Postigao je kapiten Vojvodine jedna od najlepših golova u dosadašnji 12 kola, a biće ih još jer je i u 36 godina vrhunski profesionalac koji pravi razliku.

- Drinčić je postigao evrogol sa 35 metara i još jednom pokazao da je, bez obzira na godine, sjajan igrač i pravi vođa ovog tima, a potom smo dali još jedan gol iz prekida – ističe Lalatović.

Osim golčine Drinčića i pobede Vojvodine na kraju od 2:0, meč je obeležio i duel Filipa Stamenkovića i Nemanje Čoviću u 16. minutu. Posle sudara glave su bile okrvavljene, igrač Zlatibora je morao da napusti meč, jer je otišao na ušivanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati