Fudbal

Direktno.rs

22. 10. 2020. 23:21 5

Deki: Crveni karton nema veze s vezom!

"Ništa nisam ružno rekao, samo sam pitao da li je bio faul pre njihovog gola, a sudija me je isključio. Preuzimam odgovornost za to, ali crveni karton nije imao vezu s vezom", rekao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

Strateg crveno-belih bio je zadovoljan kompletnim izdanjem svojih izabranika u porazu od Hofenhajma (0:2), ali im je zamerio zbog naivno primljenog gola u sudijskoj nadoknadi, kojim je overen trijumf Nemaca.

- Jaka i dobra utakmica za nas, uspeli smo da pariramo i da budemo ravnopravni, a u prvom poluvremenu smo mogli da realizujemo dve, tri šanse. Oni su dobra ekipa, a mi smo im pružili jak otpor, sitnice su uticale da prevagne na njihovu stranu. Imali smo šansu da izjednačimo. Ne može se biti zadovoljan porazom, pogotovo drugim poklonjenim golom. Nemam šta da zamerim momcima, odigrali su fajtersku utakmicu - rekao je Stanković za RTS.

Žalio je trener Zvezde za propuštenim šansama.

- Imali smo prilike iz prekida, možda smo mogli da budemo malo mirniji i kontrama i polukontrama... Jedva čekam da se nastavi Evropa, naredne nedelje nas čeka novi meč. Momci su zaslužili više, a jedino zameram taj olako primljen gol, ne volim poklonjene golove. Ko zna, možda i gol-razlika na kraju može da odluči.

Stanković se osvrnuo i na isključenje posle vodećeg gola Hofenhajma.

- Nisam ništa ružno rekao, samo sam pitao da li je bio faul i dobio sam crveni karton. Preuzimam odgovornost, ali taj crveni karton nema vezu s vezom - jasan je Stanković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati