Fudbal

Milan Zarić

30. 09. 2020. 23:41 0

Minimalac Reala, Jović nije iskoristio šanse

Fudbaleri Reala su savladali Valjadolid sa 1:0 u četvrtom kolu Primere. Kao starter je za Madriđane zaigrao naš Luka Jović, međutim nije iskoristio šanse da ovom meču, te nije uspeo da se upiše u strelce.

Zinedin Zidan je na drugom meču zaredom dao šansu Luki Joviću od starta, a protiv Valjadolida je igrao u tandemu sa Karimom Benzemom. I imao je veoma dobru šansu da zatrese mrežu Valjadolida, budući da je šutirao glavom posle kornera Luke Modrića, no njegov udarac je zaustavio golman protivnika.

Jović je igrao do 58. minuta, kada ga je zamenio Vinisijus Žunior, što je, ispostavilo se kasnije, bio i ključni momenat meča. Jer, mladi Brazilac je samo sedam minuta nakon ulaska u igru pogodio protivničku mrežu i doneo je tri boda "kraljevićima".

Propustio je kasnije još jednu dobru priliku, a Modrić je pogodio stativu. Ipak, to nije bacilo senku na slavlje Madriđana, koji su ostvarili drugu prvenstvenu pobedu, pa posle tri odigrana meča imaju sedam bodova i nalaze se na trećem mestu.

Valjadolid je do sada skupio dva boda i nalazi se na 18. poziciji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati