Fudbal

Direktno.rs

29. 09. 2020. 12:11 1

Stanojeviću nedostaju "Zeka" Jojić, bekovi, štoper...

Partizan je uspeo da se oporavi od duela u Belgiji i da nekako pobedi sebe i OFK Bačku, ali je trener Aleksandar Stanojević, posle pet utakmica koje je vodio tim, uočio šta mu je sve potrebno za nastavak jesenje sezone.

I nije krio Stanojević da traži od uprave pojačanja, nadao se Ivanu Obradoviću, Zlatku Šehoviću, Milošu Jojiću, Nikoli Ninkoviću, Svetozaru Markoviću, Nikoli Čumiću... Otpadali su jedan za drugim željeni pikovi, pa je Stanojević posle meča sa OFK Bačkom rekao:

- Raduje me što sam upoznao igrače još više i video koje slabosti imamo. Definitivno mi je jasnija slika šta moramo da dovedemo, šta nam je potrebno. Da, strepeo sam poslednjih 10 minuta kada je protivnik postigao gol, uvukla se neka nesigurnost. Ali teško je igrati kad vam je rival na "plus devet", bili smo umorni, pala nam je koncentracija pred kraj.

Crno-belima bar do decembra nedostaju urgentno tri pozicije: vezni igrač poput Bibrasa Natha, dva beka i štoper.

Da počnemo od Miloša Jojića. "Zeka" bi kao konkurencija pogurao Bibrasa Natha da se vrati u pravu formu jer je očigledno da Izraelac zna da nema konkurenciju na svom mestu. Jojića je teško izvaditi iz Basakšehira, ali nada postoji i Stanojević insistira na njemu. Sa "Zekom" dobija brži protok lopte, motoriku, prekid, šut sa distance što je veoma bitno ako želite da osvojite Superligu Srbije. I naravno, više opcija u formiranju veznog reda.

Partizan je posle dve godine doveo desnog beka, Aleksandra Miljkovića ali mu nije doveo i zamenu pa se do daljeg koristi krilni igrač Aleksandar Lutovac. Traži se i levi bek drugačijeg profila od Slobodana Uroševića i Rajka Brežančića.

Crno-beli su Strahinji Pavloviću pronašli zamenu u Makiju Banjku, ali Stanojević izgleda ne računa na Igora Vujačića i Dušana Lalatovića pa ostaje samo sa Urošem Vitasom i veteranom Bojanom Ostojićem.

Partizanu curi vreme, izbor je sužen, teško je u ovom času uskladiti kvalitet i finansije za nekog igrača a stranci ne dolaze u obzir jer ih je već više od četvorice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati