Fudbal

Direktno.rs

27. 09. 2020. 20:40 0

SVE PARE, ODMAH Sadik u epizodi - "pojeftinio"

Partizan je ispao iz Evrope, mora da proda neke igrače kako bi napunio kasu i do kraja prelaznog roka doveo još neke igrače koje novi trener Aleksadnar Stanojević želi. Prvi na izlaznim vratima je prema saznanjima medija Umar Sadik, ali za upola manje novca od traženog pre mesec dana.

Visoki Nigerijac je vredeo upravi crno-belih 15 miliona evra, nudili su Lil i još neki klubovi 12 miliona (u ratama) ali je sve to bilo odbijano zbog Evrope. Posle eliminacije od Šarlroe njegov odlazak je ubrzan, ali je cena na tržištu - upola manja. Klub Briž je dugo pratio Sadika, a kako se priča u fudbalskim krugovima nude ceo paket za 10 miliona evra: sedam miliona evra na ime obeštećenja i igraču četvorogodišnji ugovor vredan tri miliona evra. Postoji u najavi i ponuda iz Saudijske Arabije na nivou 10 miliona evra, ali Nigerijac želi da igra u Evropi.

Crno-beli će navodno pristati na ponudu Briža ali samo ako se uplati u celosti kako bi crno-beli mogli da servisiraju i funkcionisanje ali i investiraju u prelaznom roku. Ako prodaju Sadika u Belgiju, crno-beli će morati do 5. oktobra da angažuju još jednog napadača jer teško će samo sa Bojanom Matićem i golobradim Nikolom Džonijem Štulićem napasti titulu.

Nije Sadik i jedini igrač koji bi mogao da napusti Humsku. Monako je spreman da kapariše Filipa Stevanovića i ostavi ga u Humskoj do kraja sezone, ali je pitanje da li će suma biti kao i za Strahinju Pavlovića - 10 miliona evra plus bonusi do tri miliona evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati