Fudbal

Direktno.rs

22. 09. 2020. 13:09 0

KORONA Atletiko obustavio rad, Torino u izolaciji

Koronavirus se korak po korak vraća među sportiste, Atletiko Madrid ponovo je morao da prekine sa treninzima jer je pozitivan test na koronu imao Hoze Marija Himenez, dok je Torino poslao ceo tim u samoizolaciju.

Trener Atletika Dijego Simeone, koji je i sam preležao covid 19, prekinuo je jutrošnji trening jer je nekoliko PCR testova bilo sumnjivo, prenosi "Marka". Neki fudbaleri su opet bili "na granici", da li su nosioci covid-19 ili imaju samo antitela utvrđeno je kasnije i otkriveno da je oboleo Hoze Marija Himenez. Simeone nije hteo da rizikuje pa je obustavio rad dok se situacija ne rasčisti jer "Vandu Metroplitano" ne napušta korona već dva meseca. Prvo je Lodi bio pozitivan, zatim Koreja i Vrsaljko, pa Kosta i Arijas. Sada Himenez.

Italijanski Torino objavio je danas da će cela ekipa biti u samoizolaciji pošto je jedan njen član pozitivan na korona virus. Protokol nalaže da ceo tim mora u karantin i tokom narednih dana će se uraditi više testova da bi se proverilo da li se proširila zaraza korona virusom. Jedan član stručnog štaba Torina bio je pozitivan 9. septembra zbog čega je ceo tim morao da otkaže pripremne utakmice za novu sezonu. Naredni duel Torino bi trebalo da igra u subotu protiv Atalante, ali je sada njegovo odigravanje pod znakom pitanja.

Nije ovo dobar znak kad se zna da Evropa tek očekuje novi udar pandemije koronavirusa u zimskom periodu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati