Fudbal

[ Izvor: Beta ]

16. 09. 2020. 20:40 5

"Bili smo nadmoćni 70 minuta, falio taj drugi gol"

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da ništa ne zamera svojim fudbalerima posle večerašnjeg poraza od Omonije na penale i eliminacije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Bili smo nadmoćni 70 minuta. Nesrećno smo primili gol, vratili se u igru, izdigli iz svega i dominirali. Ali, kada osetiš da je protivnik pao, onda moraš da postigneš gol i rešiš pitanje pobednika. Mi smo to morali da uradimo, a nismo, iako smo bili bolji. Videla se potom promena u njihovoj igri, mnoštvo dugih lopti i prekida. Posle toga i temperatura, i važnost utakmice, i tenzija, prosto su se igrači umorili - rekao je Stanković, a onda je i analizirao poraz na penale:

- Što se penala tiče, to je lutrija, ne možeš znati ko će proći. Sigurno da je poraz još teži, jer je došao posle jedanaesteraca. Još jednom, morali smo da prelomimo, ali igračima ništa ne zameram, dali su sve od sebe. Idemo dalje, Crvena zvezda je kroz istoriju prolazila i teže momente. Okrećemo se Ligi Evrope - rekao je Stanković.

Rezultat posle 120 minut u Nikoziji bio je 1:1, a Omonija je na penale pobedila sa 4:2.Trener crveno-belih je posebno pohvalio igrače koji su izašli iz povreda.

- Gobeljić, Rodić, Katai i Ben su igrači koji su stisli zube i odigrali utakmicu, iako su izašli iz povreda. Znam da će biti kritika i svega, ali stojim pri tome da nam je falio gol u drugom poluvremenu. Da smo ga postigli, sve bi drugačije bilo - naveo je Stanković.

Zvezda će takmičenje nastaviti u baražu za Ligu Evrope, a rivala će dobiti u petak na žrebu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati