Fudbal

Direktno.rs

29. 08. 2020. 11:30 16

Dolaziće Nemci u Beograd da se dive našem stadionu! (VIDEO) (FOTO)

Iako je "Alijanc arena" nazvana čudo neviđeno i fudbalski svemirski brod 21. veka, Aleksandar Vučić je obećao da će Srbija dobiti objekat lepši od tog u Minhenu. A kad to kaže predsednik Srbije, treba mu verovati.

Dom fudbalera Bajerna i Minhena 1860 je čudovište modernog doba, u koji je 2005. godine uloženo 340 miliona evra. Kapaciteta 69.901 mesta predstavlja vrhunsko građevinsko dostignuće, monstruozno čak i za nemačke prilike.

Međutim, bar po rečima Vučića, Srbija će dobiti brži, jači i bolji stadion i od ovog u Minhenu, koji važi za jedan od najlepših na svetu.

- Srbija će dobiti stadion od 55.000, velelepan, biće jedan od najlepših u Evropi, biće lepši i od "Alijanc arene" u Minhenu, ili bar meni tako izgleda da je lepši. Biće jeftiniji. U tom smislu da nisam siguran da ćemo svuda moći grejače da ugradimo - rekao je predsednik.

Iako su ukusi različiti, a ovo nije naša tradicionalna i dobro čitana rubrika "Sve Vučićeve laži", sigurno je da ćemo biti ponosni na ovaj grandiozni objekat, koji je doduše još u magli, a zbog koga će i Nemci dolaziti u Beograd da mu se dive. 

Uz naravno naše stalne goste Kineze i Bugare. 

- Ma Nemci su nebo za nas - rekao je Vučić u subotu ujutru gostujući na Pinku.

Sad ne znamo da li ostaje da važi izjava od četvrtka da će naš Nacionalni stadion biti lepši i bolji od Alijanc arene? Uglavnom, premda nema još ni "s" od stadiona, željno očekujemo početak gradnje i objekat koji će biti ponos Srbije i Vučića. Na stranu to što su u ovom trenutku te stotine miliona evra potrebniji za vrtiće, bolnice, lečenje bolesne dece, domovima zdravlja...

Samo neka (nam) je hleba i igara...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati