Fudbal

Milan Zarić

25. 08. 2020. 16:00 6

"Vučiću, kome tačno gradiš Nacionalni stadion?"

Vučiču, da ja kao majka troje dece, od kojih je jedno otišlo u inostranstvo, trebe pitam nešto. Kome tačno gradiš Nacionalni stadion? Ovoj deci koja odlaze iz zemlje, onoj koja se leče SMS-ovima ili onoj koja umiru jer država nema para da ih leči? - pitala je predsednika Srbije jedna tviterašica posle Vučićeve najave da je izgradnja Nacionalnog stadiona "nasušna potreba".

Aleksandar Vučić je u subotu ponovo došao na "genijalnu" ideju. U trenucima kada se ceo svet suočava sa ekonomskim udarima nastalim zbog pandemije koronavirusa, kada je zdravstveni sistem pred pucanjem, on je ponovo pokrenuo ideju o izgradnji Nacionalnog stadiona, iako nikome nije jasno zbog čega će nam taj objekat.

Novac koji bi bio uložen u Nacionalni stadion, a koji, kako je to rekao Vučić, nije mali, bolje je uložiti u bolnice, vrtiće, domove zdravlja, pomoći teško bolesnoj deci, umesto što se ona leče SMS-ovima. 

Međutim, retko ko se sa ovom idejom Aleksandra Vučića slaže. Na društvenim mrežama su mnogi istakli neslaganje sa objektom na kom bi nacionalni tim igrao godišnje između tri i pet puta, a na koji bi bilo "spucano" oko 250 miliona evra.

Među onima koji su se pobunili jeste i jedna tviterašica, koja je Vučića pitala kome tačno gradi taj stadion.

- Nego, Vučiću, da ja tebe nešto pitam kao majka troje dece, od kojih je jedno otišlo preko jer u ovoj zemlji ne vidi perspektivu. Kome ti tačno gradiš taj stadion? Ovoj deci što odlaze iz zemlje, ovoj što se leče SMS-ovima ili ovoj što umiru jer država nema para da se leči? Ko će ti igrati na tom stadionu, čija i koja deca će dolaziti da gledaju te utakmice? Ljudi odlaze iz ove zemlje, deca nam odlaze... Napravi sebi arenu, organizuj gladijatorske igre, samo da bude krvi, 'leba i igara - navodi se u poruci Aleksandru Vučiću na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati