Fudbal

Direktno.rs

10. 08. 2020. 12:58 0

Partizan dočekuje letonski RFS, TSC u Moldaviji

Partizan će se u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sastati protiv letonskog RFS i to kod kuće, dok će TSC iz Bačke Topole debitovati na evropskoj sceni u gostima protiv moldavskog Petrokluba.

Crno-beli su imali sreće u žrebu jer su izbegli rumunski tim i favoriti su da 27. avgusta prođu u narednu rundu protiv Fudbalske škole iz Rige za koju igra srpski internacionalac Darko Lemajić.

TSC iz Bačke Topole nadao se da će debitantski nastup u Evropi imati kod kuće, ali će morati da se potrude u Moldaviji i pokupaju da eliminišu Petroklub. Ovaj tim je bio treći prošle sezone, uglavnom je sastavljen od igrača iz Moldavije a trener im je nekadašnji šef struke Šerifa Lilijan Popesku koji je već tri sezone na klupi kao i Zoltan Sabo u našem timu.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati