Fudbal

Milan Zarić

12. 07. 2020. 23:21 0

SVE PRŠTALO Dinamo pao, Hajduk slavio u Zagrebu

Fudbaleri Dinama i Hajduka odigrali su odličan meč u 34. kolu hrvatske lige, a na kraju su Splićani slavili sa 3:2 posle velikog preokreta na "Maksimiru".

Domaći su poveli u ovom susretu u 13. minutu preko Ivanušeca, da bi samo devet minuta kasnije gosti promašili penal. Neprecizan je bio Cektaš. Ipak, mladi Čuić je ispravio njegov promašaj, pa je u 31. minutu doneo izjednačenje Hajduku.

Pred sam kraj prvog poluvremena Dinamo je ostao sa desetoricom jer je crveni karton dobio reprezentativac Bosne i Hercegovine Amer Gojak, što je samo nagovestilo da bi Zagrepčani mogli da imaju teži posao u nastavku.

U drugom poluvremenu Dinamo je vratio prednost golom Oršića u 61. minutu. Kada se mislilo da će tri boda ostati u Zagrebu, Splićani su se spektakularnim preokretom u samom finišu pobrinuli da to ne bude tako.

Prvo je u 81. minutu Čuić drugim golom na meču doneo novo poravnanje, da bi četiri minuta pre kraja Teofil-Katerin autogolom donio pobedu gostima.

Ova pobeda neće mnogo značiti Hajduku, jer je tim još ranije izgubio šansu za Ligu šampiona, ali svakako će biti lep način da se sezona privede kraju. S druge strane, Dinamo je i s novim/starim trenerom Zoranom Mamićem nastavio da niže loše rezultate.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati