Fudbal

S. I.

08. 07. 2020. 14:52 0

Garsiju od Zvezde kupuje - Olimpijakos

Karijera Matea Garsije u Crvenoj zvezdi mogla bi uskoro da se okonča jer je Olimpijakos zainteresovan da kupi Argentinca u paketu sa Njegošem Petrovićem za 3,8 miliona evra, ističe naš izvor iz Grčke.

Život ispisuje razne situacije pa su tako Crvena zvezda i Olimpijakos prošle godine umalo zaratili oko Matea Garsije koji se odlučio da u transrferu vrednom 2,2 miliona evra dođe na "Marakanu" iako ga je privatni avion gazde atinskog kluba Evangelosa Marinakisa čekao rasplet na pisti aerodroma "Nikola Tesla".

Godinu dana kasnije, novi trener Dejan Stanković ne želi Garsiju u sastavu i bukvalno ga tera iz Zvezde. Aris, za koji je Argentinac igrao godinu dana kao pozajmljen igrač Las Palmasa želi da ga vrati u Solun, ali ima zabranu kupvine igrača, pa je tu ponovo uskočio Olimpijakos. Kupiće igrača i proslediti ga na godinu dana Arisu ako budu propisi dozvolili a ako ne onda drugom klubu jer su pokriveni na krilnim pozicijama.

Crvena zvezda osim uštede na Mateovoj plati nema nikakav račun da ga sada proda, pogotovo jer je pokazao na nekim mečevima da je žrtva taktike i da je dobar krilni napadač. Mnogo bolji od 205 minuta na terenu u 2020. Jer, Zvezda mora doi 31. jula da isplati Las Palmasu još milion evra na ime obeštećenja kao i 350.000 evra menadžerske provizije. Kad saberete da je Garsija koštao klub tri miliona evra (2,2 miliona evra obeštećenje i 800.000 evra bruto plata) onda je 1,8 miliona evra čist minus. 

Međutim, kako u fudbalu tako i u matematici crta se podvlači na kraju, pa će tako Zvezda kumulativno za Petrovića i Garsiju zaraditi 3,8 miliona a koštali su ih nešto manje. Biće, dakle u plusiću.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati