Fudbal

Direktno.rs

29. 06. 2020. 18:03 0

Dva crvena a ne igra šest godina za Inter!

Tomazo Berni, treći golman Intera, protiv Parme je zaradio crveni karton na klupi, ali to ne bi bila vest da mu se to nije dogodilo drugi put ove godine i da nema nijedan zvaničan meč za "nero-azure", a član je već šest godina!

Tomazo je u poznim godinama, već mu je 37, a od kada je stigao u Inter 2014. godine nije upisao nijedan zvaničan nastup za klub!

Nekadašnja velika nada Italije, član svih mlađih selekcija "azura" do 2005. godine nije imao zvaničan meč već osam sezona! Bio je u Torinu u sezoni 2013/14 bez odigranog meča, a zatim je stigao u Inter gde je proveo deo omladinskog staža. Menjali su se treneri, Berni je ostajao kao treći golman koji povremeno uskoči na klupu.

Iskusni Italijan je ove sezone uspio da zaradi čak dva crvena kartona i oba na identičan način. Prvo isključenje dobio je krajem januara protiv Kaljarija zbog protesta, a drugo sinoć u meču protiv Parme. Tomazo je očigledno sjajan za svlačionicu a i navijači ga vole. Pretraživanjem njegove karijere u Interu pronašli smo mnogo reklamnih spotova, promotivnih spotova.

Poslednji zvanični meč Berni je odigrao 28. okotbra 2012. godine u dresu Sampdorije protiv Kaljarija. U karijeri je pored Intera, Torina i Sampdorije nosio dresove Ternane, Salernitane, Lazija, Brage, Vimbldona. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati