Fudbal

Direktno.rs

29. 06. 2020. 09:32 1

HAOS U BARSI Mesi iskulirao pomoćnog trenera (VIDEO)

Slika govori više od hiljadu reči. Situacija u Barseloni je daleko od idealne, pokazala je to i scena na "Balaidosu" tokom utakmice protiv Selte. Tokom pauze za osveženje pomoćnik trenera Eder Sarabio je tražio Lionela Mesija da mu se obrati, prišao mu je i s maskom počeo da daje savete.

Kada je Mesi uvideo šta se dešava i šta se sprema, samo je okrenuo i odšetao. Utisak je da kapiten Barselone praktično nije ni doživeo člana stručnog štaba. Sarabija je bio iznenađen Mesijevim potezom, pokušao je opet da mu se obrati, ali je argentinski as ostao prvi svom.

Scena koja pokazuje da u Barseloni stvari ne funkcionišu i da je situacija pred odlučujuće utakmice veoma napeta između stručnog štaba i najvećih zvezda. 

Inače, i u svlačionici nakon meča sa Seltom je bilo izuzetno dosta tenzija. Došlo je do žestoke rasprave između igrača i trenera Setjena. Situaciju je sigurno dodatno pogoršala i sinoćnja pobeda Reala.

Šest kola pre kraja Primere, Katalonci zaostaju dva boda za Real Madridom i gledajući trenutnu formu teško da će odbraniti titulu prvaka Španije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati