Fudbal

Sašo Ilijoski

24. 06. 2020. 14:38 0

Popović završio sa Zvezdom, a Stanojev?

Zoran Popović je razdužio opremu u Crvenoj zvezdi i od 1. jula će i oficijalno postati novi golman bugarske ekipe Levski, ali nije i jedini igrač od 51 profesionalaca na spisku kome 30. juna ističe ugovor sa šampion Srbije.

Odliučni golman koji je bio sjajna alternativa Milanu Borjanu potpisao je još zimus predugovor sa Levskim i on će se sada realizovati iako su iz Bugarske stizale neke informacije da će zbog korona virusa ceo posao propasti.

Međutim, Pop nije i jedini igrač sa nestvarno dugačkog spiska na kome je 51 fudbaler kome ističe ugovor 30 juna. Obaveze prema klubu iz Ljutice Bogdana završavaju se Jugu Stanojevu, Milošu Nikoliću, Nemanji Stojiću i golmanu Aleksandru Stankoviću.

Jug Stanojev je svakako nazanimljivije ime jer je sjajno igrao za Grafičar ove sezone. Trener Dejan Stanković vodio ga je na zimske pripreme na Kipar, ali ga nije ostavio i za Antaliju jer je bila prevelika gužva na krilnim pozicijama. Da li na vihornog igrača ozbiljno računaju na Marakani ili ne videćemo narednih dana kada će klub sa njim ili produžiti ugovor ili će ga pustiti bez obeštećenja što bi bila pogrešna odluka.

Golman Stanković je bio na pozajmici u Napretku ali ni tamo nije imao veću minutažu i ako želi da napravi nešto u karijeri moraće da se rastane sa Zvezdom i počne na drugoj adresi da krči svoj put. Zadnji vezni Nikolić je prošlu sezonu proveo u Sinđeliću dok je štoper Stojić kao i Stanojev igrao u Grafičaru. Ostanak u Zvezdi bez realne mogućnosti da dobiju pravu šansu samo je traćenje vremena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati