Fudbal

Direktno.rs

21. 05. 2020. 19:56 0

Rajković može da ide, ali za 20 MILIONA!

Naš čuvar mreže Predrag Rajković sjajnim partijama u dresu Remsa je opčinio Evropu, pa se sve češće govori o tome da će na kraju sezone da napusti ovaj francuski klub, te da će da pojača Milan ili Sevilju. Međutim, ko bude želeo da ga dovede, moraće dobrano da se "otvori".

Kao pokriće za tvrdnje o njegovom odlasku se navodila činjenica da je Rems u finansijskim problemima i da će morati da proda srpskog golmana. Ali, da li je baš tako?

Iz Francuske stižu potpuno drugačije informacije, pa tako "Radio Monte Karlo" javlja da uopšte u planovima vrhuške Remsa nije da proda Rajkovića, već da im je cilj da ga zadrže do kraja sledeće sezone, budući da su takav dogovor sa njim sklopili kad su ga doveli iz Makabija za pet miliona evra. Takođe, navodi se da je prodajom Remija Udana u Bordo za 10 miliona evra Rems dobio finansijsku sigurnost.

Inače, Rajković u ugovoru nema izlaznu klauzulu, pa francuski klub ne mora da ga prodaje. A do rastanka bi moglo da dođe samo ako neko ponudi 20 miliona evra za srpskog golmana, što je malo verovatno ako se uzme u obzir finansijska kriza koja će uslediti posle pandemije koronavirusa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati