Fudbal

Milan Zarić

17. 05. 2020. 10:35 0

"Mesi je bio lažan, kao i cela Gvardiolina Barselona"

Proslavljeni poljski golman Jirži Dudek, koji je slavu stekao u dresu Liverpula i Realam, obrušio se na Lionela Mesija i Pepa Gvardiolu.

- Tog Mesija sam video u duelima s Pepeom i Ramosom. Rekao je takve stvari koje se ne mogu zamisliti za nekog ko je navodno tako miran i ljubazan - ispričao je Poljak, a zatim nastavio:

- Tako je bio lažan i provokativan, kao i cela Barselona sa Pepom Gvardiolom. Znali su do perfekcije da isprovociraju protivnika. To je nerviralo Žozea Murinja. Bio je ljut na nas kada bismo s njima menjali dresove nakon "El klasika" - zaključio je Dudek.

Dudek, danas 47-godišnjak, za Real je branio od 2007. do 2011. godine i upisao je 11 nastupa. Najslavniji period karijere mu je onaj sa Liverpulom, u kom je bio od 2001. do 2007. godine, a istakao se sjajnim obranama u finalu Lige šampiona 2005, kada su "crveni" posle neverovatnog preokreta savladali Milan i osvojili "ušati" trofej.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati