Fudbal

Milan Zarić

15. 05. 2020. 17:21 1

Varniči u Barsi: Mesi "opleo" po treneru

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi nastavio je putem medija da se raspravlja sa trenerom katalonskog giganta Kikeom Setijenom.

Sve je počelo kada je aktuelni osvajač Zlatne lopte rekao da Barselona nije dovoljno dobra za naslov evropskog prvaka, da bi mu Setijen odgovorio i rekao da se ne slaže.

- Nakon svega što sam video, mislim da nije upitno da možemo da osvojimo Ligu šampiona. Ne slažem se sa Leom. Videli smo kako je Atletiko izbacio branioca titule Liverpul, kako je Totenhem prošle godine stigao do finala. Teže je osvojiti špansko prvenstvo nego Ligu šampiona. Evropski prvak može da postane bilo koja od osam ekipa koje uđu u četvrtfinale. Imamo najboljeg igrača na svetu, potrebno je još malo sreće i to je to - rekao je Barselonin trener.

Međutim, brzo mu je stigao odgovor od Mesija.

- Ovako kako igramo, kako smo igrali pre pauze... Mi ne možemo da osvojimo Ligu šampiona! Svako ima pravo na svoje mišljenje, a moje se temelji na tome što sam baš svake sezone igrao Ligu šampiona i znam kakav je nivo igre potreban za naslov evropskog prvaka. Meni se čini da je Setijen u toj priči "Barsa i Liga šampiona" nešto loše shvatio - rekao je Mesi i dodao:

- Nikad nisam sumnjao u ekipu. Nemam ni najmanju dilemu da mi igrači možemo da pobedimo na svakoj utakmici koja nas čeka kad se sezona nastavi, ali ne onako kako smo igrali u poslednjih nekoliko utakmica pre prekida sezone.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati