Fudbal

Direktno.rs

02. 06. 2020. 11:18 1

Prezime Krkić nestaje iz Barselone

Poznato je kako je na Kamp Nou ponikao fudbaler Bojan Krkić kojem se predviđala blistava karijera. Španac poreklom iz Srbije smatran je jednim od najvećih talenata, rušio je rekorde, ali ni izbliza nije iskoristio potencijal kakav je imao.

Svoju priču u Barseloni je okončao 2011. godine kada ga je kupila Roma, gde takođe nije opravdao očekivanja, ali svih ovih godina na Kamp Nou je svejedno bio još jedan Bojan Krkić. Njegov otac. Istog imena.

Stariji Krkić je rođen u Paraćinu i igrao je fudbal u nekoliko na[ih klubova pre nego što se preselio u Španiju. Punih sedam godina radio je kao skaut u Barseloni, ali sada će i on napustiti klub, i to zbog posledica nastalih pojavom koronavirusa.

Španci tvrde kako u Barseloni žele da smanje proračun za ukupno 200 miliona evra i da stoga masovno otpuštaju radnike, a među onima koji će biti primorani da potraže novi posao je upravo Krkić senior. Navodno sigurni nisu ni sportski direktor Erik Abidal, kao ni Hose Mari Bakero koji je igračka legenda Barselone i tehnički vodi sve oko Barcelone B.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati