Fudbal

[ Izvor: Mocartsport ]

06. 04. 2020. 10:25 0

"Imam nedovršena posla u Partizanu, vratiću se!"

Najbolji strelac reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović poslao je poruku koja će žestoko odjekivati u ušima navijača Partizana, budući da je jasno i glasno istakao da ima veliku želju da se vrati u Humsku.

U Partizanu je korpulentni napadač stasao u sezonama koje su predstavljale dominaciju crno-belih sa šest uzastopnih titula, a taj period ističe kao sjajan.

- Najtananije emocije vezuju me za Partizan. Boravak u Humskoj je jedan od najlepših perioda karijere. Živeo sam san: igrao za voljeni klub, nosio dres sanjan od malena, delio svlačionicu sa momcima tretiranim poput idola kao što je Saša Ilić, trčao ka južnoj tribini posle postizanja gola… Na sve to, u prvom timu delio dobro i zlo sa generacijskim ispisnicima Lazarom Markovićem i Nikolom Ninkovićem, kao i još nekoliko momaka iz omladinske škole: Tomićem, Brašancem, Jojićem, Aškovskim… Polako su u prvi tim tad ulazili Živković i Pantić. Ma, uživanje - rekao je Mitrović za Mocartsport.

Kada se seti tog perioda, obuzmu ga snažne emocije.

- Taj period obeležilo je sjajno druženje. Bili smo baš dobar tim. Kad se stvori hemija unutar svlačionice, onda sve ide kao podmazano: dao sam gol u prvom derbiju, radovao se Jojićevom u drugom, tim pogotkom osvojili smo titulu, prethodno smo igrali grupnu fazu Lige Evrope protiv kvalitetnih rivala. Žao mi je samo što je kratko trajalo, što nisam još koju godinu odigrao za Partizan. Voleo bih još jednom da pokušam i ostvarim ciljeve koje sam odavno sebi zacrtao. Pre svega se to odnosi na igranje s Partizanom u Ligi šampiona, ali i postizanje još golova. Osećam da to mogu. Imam još neke želje, može se reći nedovršena posla u Humskoj, nešto što nisam uradio u prvom mandatu. Kažu ljudi da ne bi trebalo planirati, ali svakako bih voleo da još jednom obučem taj dres.

Kako podvlači, u Partizan bi se vratio samo pod uslovom da je fizički spreman da pomogne ekipi.

- Svako ko me poznaje, posvedočiće da zaista želim opet u Humsku. Iako bih voleo odmah, moramo biti realni, sad to nije moguće, međutim, ubeđen sam da će se jednog dana steći uslovi da opet zaigram pred "grobarima". Da se zna, neću se vraćati reda radi, niti da bih zauzimao mesto mlađima, nekom detetu iz škole što jedva čeka da dobije koji minut u prvom timu, ne bih voleo ni da me tad doživljavaju u smislu „E, Mitar je napravio ime i karijeru, on ima prednost“. Ne, ne, stvarno vam kažem, bude li se pojavila opcija da se vratim u obzir dolazi samo Mitrović maksimalno fizički spreman, u naponu snage, sposoban da celog sebe da, pomogne Partizanu. Ne da se vučem po terenu - kazao je Mitrović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati