Fudbal

M. Z.

25. 03. 2020. 11:05 0

Juve zbog jednog meča rizikovao živote igrača

Mikela Persiko, devojka fudbalera Juventusa Danijela Ruganija, tvrdi da je tim iz Torina sakrio da je štoper zaražen koronavirusom.

Italijanski mediji prenose da je Juventus sakrio tu informaciju kako bi se meč sa Interom odigrao i zbog toga je italijanski reprezentativac ostao na klupi.

Italiju bi mogao da potrese do sada neviđeni skandal, s obzirom na to da se u italijanskoj štampi navodi da je Juventus sakiro da je Rugani zaražen, kako bi se meč sa Interom odigrao i kako bi "stara dama" bila prva na tabeli u slučaju prekida prvenstva, što bi im donelo novu titulu.

Juventus je 11. marta saopštio da je Rugani pozitivan na koronavirus i da je test urađen tog dana.

Mikela Persiko tvrdi da je Rugani na dan utakmice u nedelju testiran, što je i sam zatražio, a da su rezultati stigli tri dana kasnije, u sredu.

- Vratio se kući sa treninga pošto se nije osećao dobro. Imao je temperaturu i saopštio je timu da će prespavati na drugom mestu. Sutradan se probudio i osjećao bolje, a tim ga je testirao na koronavirus. Znam sigurno da je testiran 8. marta, dok sam se ja testirala 16. marta - rekla je Persiko.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati