Fudbal

Direktno.rs

24. 03. 2020. 07:35 2

ZA KORONU JE KRIV BRIH?! Meč koji je promenio istoriju čovečanstva

Vratimo se na momenat u Zagreb, na stadion" Maksimir". Datum je 6. novembar 2019, Dinamo igra protiv ukrajinskog Šahtjora. Velika pobeda je tu, na vratima. Dinamo vodi 3:1 i 93. je minut, dakle treći minut sudijske nadoknade.

A onda šok!

U samo dva minuta, Zagrepčani primaju dva gola. Drugi gol Šahtjora, odnosno gol za izjednačenje - 3:3 postignut je u petom minutu sudijske nadoknade u zadnjem napadu za Ukrajince kada je sudija Feliks Brih dosudio penal za goste, nakon što je igrač Dinama Teofil Katrin oborio golmana Pjatova, koji je bio u šesnaestercu Dinama.

Neverovatna situacija:

Sudija Brih je prvo dosudio penal nakon što je Tajson na levoj strani šesnaesterca pao ispred Đire. Zbog protesta domaćih igrača nemački sudija odlučio je prvi put na utakmici da upotrebi VAR, a potom je otišao da pogleda sporni snimak.

I stigle su prvo dobre vesti za Dinamo. Na snimku je sudija video da Đira nije srušio Tajsona i da se Brazilac sam bacio. Međutim, usledila je loša vest. Igrač Dinama, Katrin tokom tog poslednjeg napada, dok je lopta bila na 30-ak metara, rukom je udario i srušio golmana Pjatova koji se preselio u šesnaesterac kako bi pomogao svojoj ekipi.

Brih je tako VAR pozvao zbog jedne, a dosudio penal zbog druge situacije. Odgovornost je preuzeo 19-godišnji Tete i pogodio donji desni ugao za nestvarnih 3:3.

Taj lakat za penal u debeloj sudijskoj nadoknadi koji je skrivio Teofil Katrin, ispostaviće se, promenio je budućnost i sudbinu celog čovečanstva.

Kako?

Vidite, da je Dinamo pobedio, Atalanta iz Bergama, koja je bila u istoj grupi, ne bi otišla u drugu fazu Lige šampiona i nikada se ne bi odigrala sad već famozna utakmica u Milanu na "San Siru" između Atalante i Valensije pred 40.000 ljudi. Za tu utakmicu virusolozi kažu da je bila "biološka atomska bomba" koja je koronom zarazila, pa devastirala prvo Italiju, a potom Španiju.

Za ovu utakmicu italijanski pulmolog Fabijano di Marko, direktor pulmologije u bolnici "Papa Đovani XXIII" će reći:

- Čuo sam mnogo teorija o tome, a ja ću vam reći šta ja mislim. To je bio 19. februar, a 40.000 stanovnika Bergama je bilo na "San Siru" (stadion u Milanu) na meču Atalante i Valensije. Otišli su autobusom, kolima, vozom... To je bila biološka bomba, nažalost.

A ceo taj čudesni niz događaja je započeo na zagrebačkom "Maksimiru" te noći 6. novembra 2019. u 95. minutu, kada je sudija Brih podigao ruku i pokazao na belu tačku.

P. S.

Ovo je neverovatna priča o još neverovatnijem spletu okolnosti i sledu događaja, a ne nikakva teorija zavere, "Božija kazna" ili nekakva "ukletost".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati