Fudbal

Direktno.rs

15. 03. 2020. 15:42 0

"Ako mi se neko od najbližih zarazi, neću vam oprostiti"

Vejn Runi, nekadašnji reprezentativac Engleske, žestoko je opleo po čelnicima Fudbalskog saveza Engleske i članovima Vlade zbog mlakog pristupa pandemiji koronavirusa. On je u kolumni za "Tajms" naveo kako je takmičenje na Ostrvu trebalo prekinuti odmah, a ne izlagati fudbalere i njihove porodice eventualnoj zarazi.

Kao i mnogi drugi, Runi je razlog za odugovlačenje što će mnoge ugroziti pronašao u strahu da će biti izgubljene velike količine novca. Novac je, dakle, ponovo stavljen ispred zdravlja ljudi...

- Ne razumem... Zašto smo čekali do petka? Zašto je Mikel Arteta morao da se razboli da bi utakmice bile otkazane? Za igrače, osoblje i njihove porodice bila je ovo zabrinjavajuća nedelja - ona u kojoj se osetio nedostatak liderstva Vlade, Fudbalske asocijacije i Premijer lige. Posle hitnog sastanka konačno su doneli dobru odluku. Do tada imao sam utisak da su sve tretirali kao zamorčiće - naveo je Runi u kolumni.

I nije se tu nekadašnji napadač Mančester junajteda zaustavio.

- Ako se bilo ko u mojoj porodici zarazi preko mene, jer sam morao da igram fudbal kad to nije bilo bezbedno, dobro ću razmisliti da li ću ikad više igrati. Nikada to ne bih oprostio vlastima - istakao je besni Runi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati