Fudbal

M. Ž.

07. 08. 2020. 07:50 16

Poslanik SNS tražio fudbaleru novac da ode u Albaniju?

Potpredsednik Fudbalskog saveza Beograda Goran Spasojević, koji je i član veća zadužen za sport u Gradskoj opštini tog grada, od nedavno i narodni poslanik ispred SNS-a, tražio je novac bivšem fudbaleru OFK Mladenovac kako bi dobio validne papire za napuštanje kluba i prelezak u Albaniju, pisao je Direktno o ovom skandalu još u martu mesecu. Spasojević, pak, za naš portal tvrdi da ti navodi nisu tačni.

Prema rečima našeg izvora iz Mladenovca, Dimitrije Čokić je morao Spasojeviću da uplati 500 evra u zamenu za čiste papire i njegov "amin" za napuštanje kluba iz Šumadije, što je fudbaler i učinio. Radi se o cifri od 500 evra koja je putem "Vestern juniona" uplaćena na privatni račun.

- Ne znam na osnovu čega je Spasojević tražio taj novac kad on nije ni predsednik kluba, ni bilo šta u OFK Mladenovac - rekao je naš izvor na početku razgovora, da bi potom objasnio o čemu se radi.

- Čokić je iz Mladenovca otišao u Albaniju i on mu je za papire i za ispisnicu tražio 500 evra, da mu uplati na račun. Spasojević je potpredsednik Fudbalskog saveza Beograda i član veća zadužen za sport u opštini Mladenovac. Takođe je i sada poslanika u Skupštini Srbije - dodaje izvor, koji tvrdi da je to krivično delo trgovina uticajem.

- Na osnovu čega je on uzimao pare i to još na svoje ime? To je klasična trgovina uticajem. Na kraju je fudbaler Dimitrije Čokić dobio ispisnicu, ali tek kad su legle pare na privatni račun Spasojevića - rekao je izvor, koji je pritom kao dokaz priložio uplatnicu "Vestern juniona".

Spasojević: Ne znam o čemu se radi

Povodom ovog slučaja kontaktirali smo i Gorana Spasojevića, a on je opovrgao čitav slučaj, tvrdeći da nikakve pare nisu legle na njegov račun.

- Ma kakvi... Nema veze nikakve. Nemam pojma ni o čemu šta se tu radi. Naravno da mu nisam tražio nikakav novac - kratko je rekao Spasojević za Direktno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati