Fudbal

[ Izvor: Beta ]

16. 02. 2020. 18:12 0

"Za neke stvari nema opravdanja"

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da ne može da bude potpuno zadovoljan uprkos današnjoj pobedi nad Radnikom.

- Jedino dobro je tri boda i uvek je bitno pobediti na početku, a dosta stvari nisu bile onakve kakve smo želeli da budu. Verovatno još nedostaje taj takmičarski ritam i tu imamo neko opravdanje, ali za lošu koncentraciju, pogotovo u prvih 10-15 minuta, i loše energetski otvaranje utakmice, tu baš i nemamo opravdanje. Moraćemo neke stvari da korigujemo - rekao je Milošević.Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Radnika sa 3:0, u utakmici 21. kola Super lige Srbije.

- Razumem fizički aspekt, da nismo još u takmičarskom ritmu i da smo tek izašli iz priprema, da to može da bude problem, ali neke druge stvari... Očigledno da i dalje mislimo da možemo da dobijemo protvnike lako. Danas smo imali sreće da postignemo golove iz prekida, iz igre nismo postigli gol, ali biće utakmica u kojima to neće biti dovoljno - rekao je Milošević.

Na konstataciju novinara da, za razliku od jesenjeg dela šampionata, što se tiče rezultata nije bilo stresa, Milošević je kazao: "Možda je vama bila utakmica bez stresa".- Na pripremama smo imali pet ili šest utakmica i svaka od tih utakmica je bila bolja ozbiljno igrački od ove danas. Zaista ne mogu da budem zadovoljan. Što se tiče mirnoće, odnosno nervoze, ona je bila prisutna upravo zbog toga - rekao je Milošević.

- Kada tako radite može da se desi da izgubite bodove. Ono što me najviše nervira je što ih danas nismo izgubili, ali će se negde vratiti. Sto puta sam ponovio da se sve stvari zaslužuju, dobre i loše. Ako u aprilu hoćemo da dobijemo ozbiljnu utakmicu, moramo danas da je zaslužimo, a ne kada mi odlučimo da ćemo dati maksimum. U svakoj mora da se da maksimum od prvog do 90 minuta, danas nismo bili na maksimumu - zaključio je Milošević.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati