Fudbal

Milan Zarić

16. 02. 2020. 16:28 0

Tadić sa penala poveo Ajaks do nove pobede (VIDEO)

Fudbaleri Ajaksa su potvrdili ulogu favorita protiv RKC Valvajka, jer su kod kuće slavili sa 3:0 u 23. kolu holandskog prvenstva, a velike zasluge za trijumf imao je naš Dušan Tadić, koji je bio strelac prvog gola za "kopljanike".

Krenuo je aktuelni holandski šampion veoma ofanzivno u meč i takva igra mu se brzo isplatila u 13. minutu, kada je i domaćin došao do prednosti.

Van de Bek se tada odlično snašao u kaznenom prostoru protivnika, koji ga je prilikom driblinga sapleo, pa se sudija nije mnogo dvoumio, već je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo naš Dušan Tadić i pocepao je mrežu, te je Ajaks poveo ka pobedi.

I posle tog pogotka je "kopljanicima" bilo mnogo lakše da igraju, pa su do kraja još dva puta zatresli mrežu tima iz Valvajka. Prenost je u 52. minutu duplirao Lasina Traore posle dodavanja Donija van de Beka, da bi tačku na meč stavio Klas Jan Huntelar u 90. minutu.

Ajaks se posle ove rutinske pobede učvrstio na prvom mestu, pa sada ima šest bodova više od Alkmara, dok je RKC ostao prikovan za poslednje mesto na tabeli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati