Fudbal

Direktno.rs

09. 02. 2020. 22:43 0

STRAŠAN DERBI Ludnica na "San Siru" pripala Interu

Neverovatna drama u milanskom derbiju na San Siru! Fudbaleri Intera savladali su ljutog gradskog rivala Milan sa 4:2, iako su rosoneri na poluvreme otišli sa dva gola prednosti. Strelci za Milan bili su Ante Rebić i Zlatan Ibrahimović, da bi trijumf Interu doneli Brozović, Vecino, De Vrij i Lukaku.

Milan je znatno bolje otvorio meč i izgledalo je kao da rosoneri više žele pobedu od gradskog rivala. Prva prilika viđena je u devetom minutu kada je Hakan Čalhanoglu pogodio stativu.

Golova međutim nije bilo u narednih pola sata. Tačnije, u 40. minutu na asistenciju Ibrahimovića hrvatski reprezentativac Ante Rebić spremno je dočekao loptu i poslao je u mrežu rivala.

Pet minuta kasnije, asistent kod prvog gola bio je realizator drugog. Popularni Ibra odlično je ispratio centaršut Franka Kesija i udvostručio rezultat za veliku radost navijača Milana.

Kada je trebalo mirno da odigraju u drugom poluvremenu i rutinski odrade posao i dođu do pobede, fudbaleri Milana prokockali su sve. U 51. minutu Marcelo Brozović smanjio je prednost Intera, da bi samo tri minuta kasnije Matijas Vecino primio odličan pas, uputio sjajan šut i izjednačio.

Preokret nerazurima doneo je Stefan de Vrij koji je posle kornera odlično reagovao i smestio loptu iza leđa golmana Donarume, a Konačan rezultat u trećem minutu nadoknade postavio je Romelu Lukaku.

U ostalim mečevima odigranim u nedelju Sasuolo je u gostima sa 2:1 savladao SPAL, Đenova je na svom terenu minimalnim rezultatom 1:0 slavila protiv Kaljarija. Istim rezultatom Lacio je savladao Parmu, dok su Breša i Udineze remizirali 1:1.

Napoli je nastavio sa lošim partijama, a klub iz grada pod Vezuvom na domaćem terenu dozvolio je Lećeu da odnese sva tri boda, pošto su žuto-crveni trijumfovali sa 3:2.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati