Fudbal

Milan Zarić

29. 01. 2020. 22:56 0

Jović starter, Real lako do četvrtfinala Kupa

Fudbaleri Reala na dominantan način su se plasirali u četvrtfinale Kupa kralja, jer su u gostima deklasirali Saragosu sa 4:0. Naš napadač Luka Jović bio je starter, ali za 73 minuta na terenu nije uspeo da se upiše u strelce.

Real je sigurno nastavio pohod ka osvajanju trofeja u najmasovnijem takmičenju u Španiji, a drugoligaš mu je predstavljao lak zalogaj na tom putu. Nije bilo nikakve dileme ko će se na kraju radovati, pa je kraljevski klub već na poluvremenu otklonio sve nedoumice.

Da će duel u Saragosi biti lak posao za Real, moglo je da se nasluti u šestom minutu, kada se prvi put zatresla mreža domaćih. Odlično je tada reagovao Rafael Varan posle centaršuta Tonija Krosa i doneo je prednost Madriđanima.

Na novi pogodak se čekalo 26 minuta, kada su fudbaleri Saragose ponovo matirani. Opet se u ulozi asistenta našao Toni Kros, samo je egzekutor ovoga puta bio drugačiji - Lukas Vaskez se ovoga puta upisao u strelce.

Sa tim rezultatom se otišlo na poluvreme, da bi u nastavku domaći primili još dva gola. Najpre u 72. minutu, kada je posle asistencije Hamesa Rodrigeza pogodio Vinisijus Žunior, da bi konačan rezultzat u 79. minutu postavio rezervista Karim Benzema.

Naš napadač Luka Jović je na terenu protiv Saragose proveo 73 minuta, a u završnici ga je zamenio upravo Karim Benzema.

Napomenimo i to, pored Reala, u četvrtfinale Kupa kralja plasirali su se Valensija, koja je posle penala bila bolja od Leonese, zatim Viljareal i Sosijedad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati