Fudbal

Direktno.rs

25. 01. 2020. 19:14 0

FA KUP Murinjo i Totenhem moraju na popravni

Nikako da krene Žozea Murinja i fudbalere Totenhema ove sezone. Nalaze se "pevci" u ne tako dobroj formi, što je pokazao meč četvrtog kola FA kupa, u kom su remizirali sa Sautemptonom u gostima (1:1), pa će morati da igraju revanš u Londonu.

Murinjovom timu nije bilo dovoljno ni to što je poveo golom Sona u 58. minutu, jer jednostavno na terenu nije bio dovoljno ubedljiv, niti siguran, da bi došao do vođstva koji bi garantovao plasman u osminu finala.

Domaćin je pritiskao, Dani Ings je pre izjednačenja imao tri izgledne šanse, a onda je konačno domaću publiku razgalio Sofijan Bufal, preciznim udarcem nakon povratne lopte, upravo Ingsa.

Od premijerligaša se najviše obrukao Njukasl, koji je na svom "Sent Džejms Parku" odigrao bez golova protiv trećeligaša Oksforda, pa će na Kasam stadionu biti prinuđen da traži prolaz u narednu fazu takmičenja. Prilično iznenađenje predstavlja i eliminacija Vest Hema, koji je na Olimpijskom stadionu u Londonu poražen od drugoligaša Vest Bromviča (0:1). Jedini pogodak na ovom meču postigao je Konor Tausend u devetom minutu utakmice.

Lester je ranim golom Kelečija Ihenača stigao do pobede u Brentfordu (1:0), iako je domaćin propustio nekoliko solidnih prilika da izbori odlazak na King Pauver stadion. Rutinski posao odradio je Šefild junajted, koji je na londonskom Denu izbacio Milvol rezultatom 2:0.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati