Fudbal

Milan Zarić

04. 12. 2019. 10:21 0

"Ronaldo puzi po terenu, mora da shvati neke stvari"

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo jedan je od najboljih svetskih fudbalera, ali je opšti utisak da ove sezone nije na onom prepoznatljivom nivou. Tog mišljenja je i bivši napadač "stare dame" Nikola Amoruzo, koji je opleo po portugalskom fudbaleru.

Ronaldo je noseći dresu Mančester junajteda i Reala terorisao protivničke mreže, međutim u Torinu nije na tom nivou i verovatno igra najgori fudbal u karijeri. Ove sezone je odigrao 16 utakmica u Seriji A i Ligi šampiona, na kojima je postigao sedam golova (od čega jedan u elitnom takmičenju).

Sve je to premalo za fudbalera koji je prethodnih sezona predstavljao strah i trepet za protivnike i koji se sa Lionelom Mesijem utrkivao za individualna priznanja. A njih otkako je napustio Real nema - budući da je ove godine Zlatnu loptu osvojio upravo Mesi, a prošle Luka Modrić.

Da Kristijano nije na onom prepoznatljivom nivou smatra i Nikola Amoruzo, nekadašnji golgeter Juventusa, koji je imao šta da zameri kapitenu Portugala.

- Ronaldo mesecima samo puzi po terenu. Morao bi da bude ponizan i da shvati da je star, te da je nekad bitnije odmarati nego igrati po svaku cenu. Znam da je to njemu teško da prihvati, ali sam uveren da može da bude značajan za Juventus, ali samo ako prihvati da stvari tako stoje - rekao je Amoruzo, a preneo je "OK Diario".

Podsetimo, Kristijano Ronaldo je prošle godine došao u Juventus iz Reala i odmah u prvoj sezoni je proglašen za najboljeg igrača Serije A.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati