Fudbal

M. Z.

04. 12. 2019. 09:49 0

Neviđena kazna suda: "Ne možeš na utakmicu dok ne platiš alimentaciju"

Argentinski sud je izrekao do sada neviđenu kaznu neodgovornom ocu koji nije plaćao alimentaciju duže od godinu dana, pa mu je zabranio da odlazi na utakmice Boke juniors, kluba za koji navija, kao i koncerte sve dok ne izmiri obaveze.

Ugo Federiko Suarez dugo nije izmirivao obaveze prema bivšoj supruzi, budući da joj nije plaćao alimentaciju duže od godinu dana, pa je od strane suda u argentinskoj provinciji Salta izrekao kaznu koja do sada nije viđena.

Udario je Sud ovog Argentinca tamo gde ga najviše boli, pa sve dok ne izmiri dugovanja, neće moći da bodri Boku juniors, čiji je vatreni navijač. Ovu odluku je, kao upozorenje njemu sličnima, preneo Fudbalski savez Argentine.

- Niste platili ni centa alimentacije, a imate ogromnu kolekciju Bokinih navijačkih rekvizita, koji se mogu prodati. Pritom, idete na svaku utakmicu Boke juniors i koncert čileanske pevačice Mon Lafarte. Dok ne platite alimentaciju, uključujući sve zaostatke, ne smete ići na utakmice Boke, kao ni na koncerte Mon Laferte! - navodi se u odluci Suda u argentinskoj provinciji Salta.

Silvina Karer, zastupnica maloletnog deteta i majke, istakla je da se nikada ranije nije suočila sa ovakvom odlukom suda.

- Ovo je prvi put da je neki argentinski sud doneo ovakvu odluku, a verujem da je dobra za one koji misle da bilo ko ili bilo šta sme da bude važnije od njihove dece - rekla je Karerova.

Inače, Ugo Federiko Suarez je već kupio karte za utakmicu Boke juniors i koncert Mon Lafarte, ali ni na jedan događaj neće moći da ide sve dok ne izmiri dugovanja prema bivšoj supruzi i maloletnom detetu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati