Politika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

14. 10. 2024. 15:39 2

"Samo neko mnogo glup i nemoralan može ovoliko da laže": Đilas žestoko odgovorio Brnabić

Predsednica Skupštine Ana Brnabić je prošle nedelje na sednici o litijumu više puta napadala opozicione poslanike, a ovog puta njena meta je lider SSP Dragan Đilas, za koga je rekla da je "180.000 godina mora da radi medicinska sestra da bi zaradila koliko je on zaradio, oteo od države". On je reagovao na njene tvrdnje, napisavši na X da "samo neko mnogo glup i nemoralan može ovoliko da laže".

Predsednica Skupštine Ana Brnabić i lider SSP Dragan Đilas u više navrata su se sukobili za poslaničkim klupama i putem platforme X, a sada smo svedoci i najnovije rasprave.

Dakle, Brnabić je na sednici Skupštine o rudarenju litijuma prošle nedelje, između ostalog, izjavila i kako je Đilas toliko novca "zaradio, pokupio od države" da bi jednoj medicinskoj sestri bilo potrebno čak 180.000 godina da radi kako bi imala isto toliko novca.

Na to je reagovao i sam Dragan Đilas, i napisao kako je to Brnabić izgovorila više puta na sednici, a onda je neko ko „svaki dan krši zakone Republike Srbije“.

- Koliko treba da budeš glup pa da izgovoriš ovako nešto. I još da to ponoviš? Samo neko mnogo glup i nemoralan može ovoliko da laže i da poredi petnaestogodišnji prihod kompanije, koja je imala skoro 300 zaposlenih i poslovala na tržištu dvadesetak zemalja, sa platom jedne medicinske sestre. Nisam džabe posle diskusije gospođe Brnabić u Skupštini Srbije citirao reči Zorana Radmilovića: "Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i sa glupima" - napisao je Đilas na svom profilu na X.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati