Politika

Direktno.rs

12. 10. 2024. 11:05 1

Jekić: Sramno je i opasno što je Brnabić na Informeru više puta rekla da opozicija poziva na građanski rat

"Predesdnice Naronde skupštine, sramno je, nedolično i vrlo opasno to što ste jutros na TV Informer više puta pomenuli da opozicija poziva na građanski rat. Niko ne poziva ni na rat ni na bilo kakvo nasilje osim vas i televizije na kojoj ste gostovali. Da li ste svesni težine izgovorenih reči i da li ste svesni koju funkciju obavljate?", rekao je Dalibor Jekić narodni poslanik, predsednik Izvršnog odbora Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Nazivate poslanike opozicje kukavicama jer pominju Aleksandra Vučića na sednicama na kojima on nije prisutan, pričate kako se neko plaši njegovog pojavljivanja. Kolike ste vi kukavice govori činjenica da ste za ovih 12 godina morali da zatvorite sve televizije sa nacionalnim frekvencijama za gostovanje opozicije i ljudi koji drugačije misle. Koliko Vam je šef hrabar pokazuje podatak koliko je imao TV duela za 12 godina vlasti. Nula, gospođo Brnabić. Nula. Čovek koji se 300 puta u 365 dana pojavi na televizijama sa nacionalnom frekvencijom i svaki put pominje ljude iz opozcije i laže o njima.

Gospođo Brnabić, niko Vam ne veruje jer ste kao lažna premijerka izjavili da je stavljena tačka na projekat Jadar, a danas ste glavni lobista za iskopavanje litijuma. Ne izazivajte građane, ne delite ih i ne pominjite rat ni u kom kontekstu", zaključio je Jekić.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati