Politika

Direktno.rs

21. 09. 2024. 14:09 3

SSP: Vučić uvredio 80 odsto građana Srbije, džaba mu laži, SNS stručnjaci, Jovana i Željko Joksimović - litijum se kopati NEĆE!

"Tvrdnjom da je predlog zakona o zabrani istraživanja i eksploatacije litijuma imbecilan, Aleksandar Vučić je uvredio 80% građana Srbije koji imaju takav stav", zaključilo je Predsedništvo Stranke slobode i pravde na sednici održanoj danas u Beogradu.

"Samo osoba odvojena od realnosti i sa ozbiljnim mentalnim problemima može nazvati imbecilima sve opozicione poslanike i sve građane Srbije koji smatraju da kopanje litijuma može biti štetno po zdravlje ljudi. Takve uvrede neće promeniti stav većinske Srbije i na sednici koja mora biti održana će se to videti", navodi se u zaključcima Predsedništva SSP-a koji su dostavljeni medijima.

"Na ovoj sednici Aleksandar Vučić ne može da prisustvuje bez obzira što zbog toga kuka kao Damjanov Zelenko. Za laganje naroda mu preostaju svakodnevni rijalitiji koje organizuje širom Srbije, a koje televizije sa nacionalnom frekvencijom prenose satima. Ali džaba. Džaba mu sve te laži i podrška Amerike, Nemačke, Francuske i Rusije, džaba mu i lažni SNS stručnjaci, Jovana i Željko Joksimović kojima je poklonio Tanjug i dao državne pare za njihove televizije kao i njima slični "SNS profiteri" - Litijum se u Srbiji kopati neće!", stav je Predsedništva Stranke slobode i pravde.

Na sednici Predsedništva je za internacionalnog sekretara stranke izabran Konstantin Samofalov, a u sastav Predsedništva izabrana je Dragana Marinković iz Topole.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Supermen poza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati