Politika

Direktno.rs

12. 09. 2024. 21:29 0

Stefanović: Vučić kao pijani milioner prodaje naše nacionalne resurse

"Naša diplomatska ofanziva u Evropi, koja se sada s jeseni nastavlja, služi za nekoliko stvari, prvo da ukažemo na licemerje, da ih dovedemo u situaciju da su u snažnom raskoraku sopstvenih principa i vrednosti, govorim o nekim vladama u Evropi. Oni stoje suprotono od onoga što propovedaju. Ne možete doći u Srbiju i pričati o demoktraiji i slobodi, ulasku u Evropsku uniju, a istovremeno praviti dilove sa ljudima koji suštinski predstavljaju političko krilo organizovane kriminalne grupe", rekao je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović gostujući u Dnevniku TV Nova S.

Stefanović je istakao da je dužnost opozicije da neprekidno javnosti tih zemalja i njihovih medija, njihovoj opoziciji, pa i predstavnicima njihovih Vlada ukazuju na to da smo mi zemlja u kojoj ne postoji rešena kanalizacija i čista voda za piće, u kojoj naši zdravstveni i prosevtni radnici jedva preživljavaju i da smo mi država u kojoj se sprovodi političko i fizičko nasilje nad protivnicima, gde ljude izbacuju sa posla i iz obdaništa, da smo država u kojoj su zatvoreni mediji i pokradeni izbori.

"Linijom pijanog milionera, kako se Vučić ponaša i prodaje naše državne nacionalne resurse i levo i desno onome ko više ponudi. Dakle, naša dužnost je da ih informišemo, da ukažemo na licimerje predstavnika njihovih Vlada i duple standrade koji se, nažalost, često primenjuju. Da ih podsetimo da nam se to dešavalo i da smo imali i Miloševića kao garanta mira i stabilnosti. ‘95,’96 i ‘97 i  ‘98 Milošević se grlio i ljubio sa Holbrukom, Mila Đukanovića koji je uveo Crnu Goru u NATO pa je posle dobio litije, pa nema više Mila Đukanovića na vlasti", zaključio je Stefanović. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati